VIDEO: Nepečený dezert. Vegánske cupcakes s kokosovým krémom a malinami

Zdieľaj
Tweetuj
Sladký dezert, ktorý zachutí nielen vegánom. Foto: Noizz.sk

Ak nepatríš medzi skúsených cukrárov, priprav podľa nášho návodu nepečené cupcakes. Klasické mlieko nahraď kokosovým krémom a koláčiky budú môcť jesť aj vegáni. Vanilkovo-malinovú príchuť si zamiluje každý.

POZRI SI RECEPT VO VIDEU:

Ingrediencie:

- 100 g mandlí

- 5 datlí

- 100 g vlašských orechov

- 50 g kokosu

- 200 g kešu orieškov

- 100 ml kokosového krému

- 3 lyžice javorového sirupu

- 1 lyžička vanilkového extraktu

- 5 lyžičiek kokosového oleja

- 1 pohár malín

Mandle rozmixujeme s datlami, vlašskými orechami a kokosom. Zmes roztlačíme do košíčkov a pripravíme plnku. Kešu oriešky rozmixujeme s kokosovým krémom, javorovým sirupom, vanilkovým extraktom a kokosovým olejom. Zmes rozdelíme na dve časti a jednu vylejeme na pripravené korpusy. Do druhej pridáme maliny a rozmixujeme. Malinovú plnku vylejeme na vrch cupcakes a zmrazíme na 30 minút. Pred podávaním koláčiky ozdobíme malinami a lístkami mäty.

Zdroj: Noizz.sk

Zobraziť komentáre